Schadeherstel

Schadeherstel

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

AutoFirst de Lange voert graag uw autoschadeherstel uit

Laat uw autoschadeherstel in Poortugaal uitvoeren door AutoFirst de Lange. Wij hebben een naam hoog te houden op het gebied van het repareren van auto’s. Bij ons kunt u daarom niets minder dan topkwaliteit verwachten. We knappen uw auto helemaal op tegen een scherpe prijs.

Vakkundig Herstelbedrijf

Als professioneel autoschadeherstelbedrijf denken we na over constructieve oplossingen en kiezen we liever voor herstellen in plaats van simpelweg vervangen. Dat scheelt u dan weer in uw portemonnee. Te allen tijde maken we gebruik van allerlei specialistische apparatuur. Denk hierbij aan een Unoliner-richtbank – bij uitstek geschikt voor dergelijke klussen. Naast dat wij uw auto weer zo goed mogelijk in oude staat brengen, voeren wij ook schadereparaties uit voor verzekeringsmaatschappijen. Voor niet verhaalbare schades rekenen wij uiterst concurrerende tarieven. Geïnteresseerd? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Autoschadeherstel laten uitvoeren door ons bedrijf heeft verschillende voordelen:

  • Schade wordt gerepareerd zonder eigen risico
  • Gedurende de reparatie krijgt u gratis de beschikking over vervangend vervoer (u betaalt dan alleen de benzine, verder niets!)
  • Op de door ons uitgevoerde schadeherstelwerkzaamheden krijgt u een ruime garantie 

 

Bel nu voor een offerte 010 - 501 52 18  

 

Maak direct een afspraak in onze online agenda

 

Garage En Meubelspuiterij

Bij autoschadeherstel hoort vanzelfsprekend ook het spuiten van de carrosserie. Hiervoor hebben wij onze eigen, moderne spuitcabine. Deze gebruiken wij tevens steeds vaker voor het spuiten van meubilair met autolak. De industriële look die meubels, bijvoorbeeld keukenkastjes, door de autolak krijgen, spreekt veel mensen aan. Het voordeel van het laten spuiten van keukens is dat ze daarna kant-en-klaar gemonteerd kunnen worden.

Informeer naar de mogelijkheden omtrent autoschadeherstel bij AutoFirst de Lange in Poortguaal. Dit kan door te bellen  of kom gewoon even langs.

Bel nu voor een offerte 010 - 501 52 18  

 

Maak direct een afspraak in onze online agenda

 

AutoFirst P. de Lange.
Uw auto op de 1e plaats.

  • Betaalbaar onderhoud voor alle automerken- en typen
  • Goed opgeleide monteurs
  • Persoonlijke aandacht en advies
  • U behoud uw fabrieksgarantie
  • AutoFirst Mobiliteitsgarantie bij pech onderweg